keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Käsiä ja Kuulumisia Strength BRS WIP 1

Heipä hei!
On nyt vähän jäännyt suomi päälle joten poikkeuksellisesti tämäkin postaus on suomeksi.

 Taas on kivasti vierähtänyt kuukausi tämän ja edellisen päivityksen välillä, mun on ihan oikeesti pakko ryhdistäytyy ;_; LET'S DO THIIIIS


Ihan ensimäiseksi näihin kaikista jänninpiin ja hauskimpiin kuulumisiin!

Osallistuin Kosuconin cosplaykilpailun aloittelijoiden kategoriaan ja säkällä voitin ensimäisen sijan 

That's exactly my face

Kosucon oli pieni mutta lämminhenkinen tapahtuma. Järjestäjät ja muu henkilökunta olivat selvästi nähneet vaivaa sen eteen että ensimäinen kosucon olisi kaikille hyvä kokemus. Kisat oli hyvin organisoitu kaikki olivat mukavia toisilleen ja bäkkärillä oli mahti meno! eikä pidä unohtaa kummitustaloa sillä SE KUMMITUSTALO OLI AIVAN MAHTAVA!! 

Tässä vielä nää pakolliset before and after kuvat 

Tuomarien perusteluissa sanottiin että peruukki olin hyvin tehty sen värit  ja stailaus oli onnistunut, puvun mittasuhteet olivat hyvät ja puku sopi kantajalleen

ISO Kiitos Tuomareille ja Kosuconille  

Kaikkea ihanaa tuli voittajan kassissa, mutta eniten odotan että keksin jotain mihin kokeilla tuota transparent worblaa!. Namut ja suklaathan meni heti jo kotimatkalla parempiim suihin joten nitä ei kuvassa paljoa näy ;D

Kosuconiin puin junketsun viimeistä kertaa päälle tänä vuonna.
 Ikäväkseni ilmoitan että junketsu on siirtynyt eläkkeelle  ainakin siksi aikaa ennenkuin jaksan fiksata ja kylvettää hänet.Sitten vähän katsausta tulevaan!
 Yksi ensivuoden cosseista on Black Rock Shooterin Strength ja hänen asunsa ehkä kuuluu sinne vähän vaativampaan kategoriaan joten puvun ajoissa aloitus on tarpeen. 


Kerrankin aloitin puvun valmistuksen tekemällä tarkat kaavat/suunnitelmat joita seuraisin
yleensä kärsimykseni ei riitä sellaiseen vaan hyppään suinpäin vain ompelemaan ja askartelemaan, mutta tässä puolentoista vuoden aikana olen huomannut että se ei ehkä ole se järkevin tapa aina työskennellä varsinkin nyt kun on kyseessä aika arvokas materiaali.
1 pala  30*45 cm, 0,5mm softista maksaa 4 € softikseni ostan aina Tampereen Harraste oystä, motolla tuetaan pienyrittäjiä!  

 

Käsiä olenkin jo päässyt aloittelemaan ja rahaa niihin on palanut ihan kiitettävästi. 
Molempien käsien sormet ja peukalot on tehty softiksesta ja niihin on kulunut n.30 €.


Sormien keskimmäiset nivelet valmiina leikattuina liimausta vaille.
Taiteltuna n. pituus 10cm  leveys 9cm ja korkeus 9cm

Sormien sisimmät nivelet 
Taiteltuna n.  pituus 11.5, leveys 9.5cm ja korkeus 9,5cm

söpöjä neliöitä

  
 Sormen kärjet taiteltuna n. pituus 8cm, leveys 7cm ja korkeus 7cm

Sormiin meni aikaa n.8 tuntia joista sormien  kaavojen laskua oli ainakin puoltoista tuntia ja loput leikkausta ja liimausta.  Näihin tunnelmiin Mintukettu kiittää ja kuittaa 
<3

P.S. saa ehdotella mitä jännää tuosta trasnparent worblasta taion

Summary: I went to Kosucon 17.10. and I entered Cosplay competition in beginners series with my Junketsu and you know what I WON!! all so I started making my Black rock shooter Strength Costume and all the fingers are already done I made them out of 0,5cm thick softis.
I promise my next post will be all in enghlish 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti