torstai 11. kesäkuuta 2015

kesä 2K15 Desucon and aftercon

Hei ihanaiset on taas aika kesädesupäivitykselle!
 Viime vuonna Desun kanssa samaan aikaan oli ystäväni häät ja lauantaina olimme pienissä häissä, joten tämä oli oikeastaan ensimmäinen kokonainen kesädesu minulle.

Ennen kun aletaan kirjoittamaan conista niin kirjoitetaanko eka vähän aftercon fiiliksiä.
Juu ymmärrän mun tän kertanen cossi oli aika paljastava jonkun mielestä, mutta silti 
COSPLAY IS NOT CONSENT!!!
Tällä kertaa tarkoitan salakuvaamista sillä kyllähän se peppu siellä vilkkui!
 Mutta tätä asiaa ei voi tarpeeksi painottaa varsinkaan jos ne kuvat eivät mene pelkästään omaan käyttöön. Kysykää aina lupa kuvaan! Alkää ottako niitä salakuvia kun syödään, kohennetaan vaatteita tai muuten vaan ei poseerata!! Eihän sitä tiedä oisin voinut varmasti bebaposeerata sulle jos oisit tullu pyytämään! Mutta salaa otat kuvan kun kävelen poispäin ja tunget sen ylilautaan. Hey not cool man!

COSPLAY IS NOT CONSENT!!!  

Tiedoksenne ketkä tämän lukevat ja ovat silleen ei pitäis laittaa tollasta pukuu jos tulee butthurt niin ensinnäkin A: menkää itteenne ja B: ei mua haittaa jos otatte niitä salakuvia omaks iloksenne kuhan ette levittelis niitä tuolla netissä kaiken maailman sivuilla. 

Heitin ihan läpällä conissakin jollekki joka tuli kysymään : Että varmasti joku hentai ottelee salakuvia ja laittaa ylilaudalle. Ei ois pitänyt manata! :D

Ja sitten siihen Desuconiin!

PERJANTAI
Perjantaina vielä oli cossit enemmän kuin kesken ja conilaulu soi loopilla. 
Koko viikon ahkerasti päkertänyt pukua ja koko homma tiivistyy siihen että en saa pukua yksin päälle ja mies on vasta tulossa Jyväskylästä Tampereen suuntaan, joten en edes tiedä miltä tämä väkerrys yllä näyttää tai pysyykö se edes kasassa.
Heti kun mies kotiin pääsi laitoin väsyneen raukan avustamaan puvustuksessa ja saatiin yhteisvoimin kasattua junketsu ja viritettyä se toimivasti minun päälle. 
Matka kohti Lahtea sai alkaa.

Saavuimme lahteen vasta puoli kymmenen aikoihin joten kävimme nopsaa hakemassa liput ja suuntasimme lapsuuden kotiini jossa yövyimme.

 LAUANTAI

  Tarkoituksena oli lauantaina päästä conialueelle ajoissa! Halusin liput cosplaykilpailuun sillä frostissa jäin lipuista paitsi. Suunnitelmana oli puoli 11 aikoihin saapumin mutta jostain kumman syystä homma vähän venähti (eväät, meikkaus, puvun pukeminen, parkkipaikan etsintä) 
saavuimme paikalle vasta vähän yli 12.
Emme edes sisälle kerenneet kun alkoi sadella pyyntöjä kuvista ja toisia kill la kill cossaajia tuli paikalle ja jäimme ottamaan yhteiskuvia.   Oli aivan mahtavaa että Desussa oli niin paljon Kill la Kill cossaajia ja monien kanssa tuli otettua ihania yhteiskuvia <3 
Samalla tuli cossikisaliput puheeksi ja saimme kuulla että ne oli taas menneet kaikki
:( nopeat syövät hitaat :(

Mutta arvatkaa mitä joku ihana Ryuko cossaaja ;) tuli kysymään että tarviinko vielä lippua että heillä oli yksi ylimääräinen <3_<3 joten sain kun sainkin lipun! Kiitos sinä, tiedät kyllä kuka ;)


Tehtiin myös yhdessä pätkä musiikkivideoon :D
There's some serious twerking action!
MakoKuroko and Kagami
Lets Fistbumb!

This tall Mukkun <3
So talll ;;_;;  

All so I met some old acquaintances  <3

Ja tämä ihana Nui joka suostuin tähän iholle käyvään kuvaan <3_<3
I freaking love this picture <3

Käytiin kuvaamassa Degre digitaalin kanssa vähän videoo laiturilla ja tuli otettuu sen jälkee pari ihan onnistunutta kuvaakin.

Halihauva <3 se ei halunnu halata mua, meni vaan karkuun :(

Most tasty slush ever!!
Tää oli kyllä varmaan yks parhaimpia ideoita ikinä!
 Tuolla sisällä oli niin kuuma tossa puvussa että makeutettu jäähile tuli tarpeeseen!


Ihanan Ryukon ansiosta pääsin katsomaan kisoja ja voitto meni kyllä täysin oikeaan osoitteeseen!!

Kisojen jälkeen kävimme kuvauspisteellä jossa olikin jotkut kokeelliset kuvaukset käynnissä.
 Suoraan sanottuna itse vihaan niitä salamaraiskattuja kuvia sitä kouluvalokuva taustaa vasten joten olin enemmän kuin tyytyväinen tähän "kokeiluun"

 Kiitos kuvista kuuluu: Kyuu Eturautti

Alkuillasta käytiin myös ottamassa Kill la Kill ryhmäkuvia
(Meidän on kyllä iha pakko ostaa täydekennon kamera *_*)

CUTE CUTE CUTE <3_<3

DERP DERP DERP <3_<3

Yhteiskuvien jälkeen lähdimme vaihtamaan iltaa varten vähän mukavemmat vaatteet päälle
ja jatkoimme iltaa rengaspaineita mittaillen.Kävimme myös piipahtamassa iltabileissä vanhalla valamolla, itse olen sen kannalla että iltabileet järjestettäisiin samassa paikassa kuin itse tapahtuma.

SUNNUNTAI
Sunnuntaina menimme vain katsomaan päättäjäiset ja vielä sanomassa viimeiset heipat kavereille ja lähdimme ajelemaan kohti Tamperetta.

Kesädesu oli oikein mukava ja oli ihanaa tavata taas vanhoja kavereita ja tehdä uusia.
Kiitos kaikille mahtavasta coniviikonlopusta!

Tähän loppuun vielä tälläi Kill la Gif


~Minttukettu~2 kommenttia:

  1. Sun asu on tosi upea *-* Meinasin tulla juttelemaan/ottaa kuvaa kun tulitte kuvaa pyytämään minusta mutta sitten jo seuraava tyyppi pysäytti minut kuvattavaksi niin ehditte kadota. D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ja kumarrus :) hei niin oli sunki asu ihan törkeen upee!! Ens conissa sitte yritän pysyä aloillani enkä karkaa ennen aikojani :D

      Poista