torstai 4. syyskuuta 2014

Im too sexy for these gloves, KlK WIP


Lähdetään nyt liikkeelle vaikka siitä että en ole edes lapasia onnistunut kutomaan ala-asteella ja nyt pitäis jonkin sorttiset tekonahka hanskat vääntää. Kaikkea mä lupaudunkin tekemään, miks mä kidutan itseäni näin. Tässä on pieni yhteenveto tuskaisesta matkastani.

Lets go back to the start. Iloisin ja postiviisin mielin lähdin interhenettiin tutkiskelemaan lukuisia hanska oppaita.
Suurimmassa osassa ohjeista hanskoista tuli löysät ja ajattelin että jos vähän pienennän kaavoja niin on sitte tiukat ainakin.
 i have never been so wrong

Ensimäinen "koe"hanska oli aivan äärettömän pieni edes pikkurillini ei mennyt suurimpaan sormelle tarkoitettuun koloon. suutuspäissäni hylkäsin hetkeksi projektin ja jatkoin askarteluani muiden cossijuttujen parissa.

Glove number TWO : Toinen hanska olikin sopivampi, vähän tiukka vielä, mutta kyllä se siitä venyy. Huomasin myös sen että olen huono tekemään mitään asioita pareittain.
Tämä erhe aivoissani tuli esille kun olin jo täysin valmiiksi ommellut hanskan ja kääntänyt sen oikeinpäin käyttäen syömäpuikkoa ja kirosanoja. 
Kysymys kuului: Mites meinasit sille parin tehä kun ei ole kaavojakaan tästä onnistuneesta kaverista. eikun uudestaan hanska ympäri ja jäljennys kankaalle ja eikun kaveria ompelemaan.
Jostain kumman syystä (verenkierto syistä) hanskat ovat erillaiset sormien puolesta. 
Olen kuitenkin tyytyväinen loppu tulokseen ja siihen että veri kiertää jotenkuten sormissani.

Tein softiksesta rystysten päälle yksityiskohdat ja ajattelin jättää hanskat näin. Tiedän tiedän Ryukolla on hanskoissaan paljon enemmän särpää, mutta nämä vain puhuttelivat mulle ja päätin, että en lähde täyttämään hanskaa jottei mene suttuiseksi.

 Eli tässä tapauksessa vähän on paljon. 
tekonahka hanska päältä 
rystys yksityiskohdat tehty softiksesta 

hanskan alaosaan on käytetty punaista vinyyliä

Päätän tähän tämän pika päivityksen koska, opinnäytetyö painaa päälle, näyttö on ovella ja Traconiin on aikaa reilu viikko.

Minttukettu kiittää ja kuittaa ja palaa pian jetback aiheissa, kun saa kuvia koneelle :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti