sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Kill la Kill Ryuko Matoi scissor blade

Hei kaikki ketut! Vähään aikaan ei ole musta kuulunut mitään mutta nyt tulee sitäkin pitempi Wippi päivittely tähän väliin!
Aloitin kill la killin katsomisen oikeastaan ihan vahingossa, aloitettuani ahmin kaikki 24 jaksoa 2 päivän sisällä. 
Olin tietysti kuullut sarjasta paljon ja nähnyt pääosan sankarittaresta ryuko matoista tehtyjä cosseja coneissa, mutta mielenkiintoni heräsi kunnolla vasta kun näin Nonon Jakuzure cossin.
Jokin vain napsahti sisälläni,  kaikki voodoo pääkallot, luut ja hempeät värit, minun oli pakko etsiä että mikä hahmo tämä on ja mistä sarjasta se on. Sarjaa katsoessani kuitenkin tulin toisiin aatoksiin ja pinnalle nousi sarjan sankaritar Ryuko Matoi, pystyin samaistumaan hahmon poikatyttö olemukseen ja senketsu transformaatio oli ihan huippu ja sinetöi diilin.
Joten top 3 cossattavien naisten kärkeen nousi Ryuko Matoi kamui senketsullaan (2#Nonon, 3#bulma)

Ryuko Matoi : Life fiber synchronisation Kamui Senketsu synchronized

Olen jo hetken yrittänyt etsiä jonkin asteista pukua/armoria joka joka vaatisi jotain muutakin kun vain ompelua ja tämä sopii vallan mainiosti siihen kategoriaan. 

Vaikeinta on päättää minkä monista ryukon puvuista tekisin.
Ensimäisenä vaihtoehtona oli kamui senketsu ensimäinen transformaatio
Kamui Senketsu
Tykkään tästä koska senketsun silmä on paljon ilmekkäämpi kuin sitten synchronised versiossa ja muutenkin asu on hieman pelkistetympi. Mutta juonellisesti synchronised versio olisi houkuttelevampi koska senketsu ja ryuko olisivat yhtä ja synkronisaation olisi valmis ja täydellinen mikä tarkoittaa, run faster, jump higher, MAN!

Pitkän pohdinnan jälkeen päädyin kamui senketsu Synchrinozed versioon. päättelin sen näyttävän paremmalta minun kehossani ja sopivan paremmmin muotoihini. 
   
ensimäiseksi suuntasin tampereen vaahtomuoviiin ja mukaani lähti kassillinen vaahtomuovia vähän reilulla 8 eurolla.
vaahtomuovia 8 eurolla

senketsun taka"puskuri" ja silmät jotka päälystän tekonahkalla ja maalaan silmät akryyliväreillä nahkan päälle.

Kaikista youtubesta katsomistania scissor blade tutoriaaleista loppujenlopuksi päädyin noudattamaan Wirrun MDF (medium density fiber) puulevy/kovalevy tutoriaalia. Vaihtoehtoina oli  paperimassa, pahvi, urre murre ja monia muita mutta kovalevy tutoriaali vain tuntui helpoimmalta ja vähä töisimmältä jos vain omisti siihen tarvittavat työvälineet. 

 Tässä linkkiä video tutoriaaliin Wirru

 Bauhaussista löysimme noin.50*150cm kokoisen palan MDFlevyä vaivaisella 8 eurolla. Kaikki muut työvälineet kuten pora, pistosaha ja jyrsin löytyivät anoppilasta. 

stensil piirretty paikalle ja ensimmäinen sivu sahattu Huii kuin jännää.  

tässä sitä nyt ollaan sahailtu ja jyrsintä on käynnissä.
onneksi oli hyvä sää sillä sisällä olis kuollut ton puupölyn määrään mikä tosta irtos.

muru pääs vähä leikkimään isojen poikien leluilla ja sotkuhan siinä tuli. muistakaa hengityssuojain ja suojalasit!!

lähes valmis tuote käsihiomista ja maalausta vaille valmis

toiseltakin puolelta


102 cm mahtavuutta!

Vähän posetetaan tän maailman upeimman miekan kanssa, oon enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen apua se on niin kaunis!!  haluan nukkua sen vieressä O_O 


Tälläistä tapahtui minttuketun sunnuntaina. Tulossa lisää kill la kill wippiä kuten spraymaalausta ja asun rakentelua pysykää kuulolla ;)

Summary: i have started my kill la kill Ryuko matoi cosplay.  My scissor blade is nearly done only painting and hand sanding left . I made scissor out of MDF it only cost 8 euros and spray paint was 6€/bottle. 

P.S.S Miekan leikkaukseen ja jyrsintään ei mennyt kuin 1h 45 min mutta stensilin piirto +30 min ja siirto puulevylle +10min  eli +-2 h.

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää so far! :) Odotan innolla lisää WIP postauksia vaikken olekkaan vielä kyseiseen sarjaan tutustunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :-) tässä hitaasti mutta varmasti valmistelen pukua, onneksi vielä reilu kuukausi aikaa ennen traconia :-) suosittelen sarjan kattomista ite ainakin tykkäsin, taisteluja + vähäpukeisia naisia !!ei voi mennä pieleen :-D

      Poista