keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Desucon, cossi, paniikki, tv häät, krapula ja muuta mukavaa

Desucon Summer 2014 , first time for everything!

No huh huh nyt vihdoin saa levätä edes hetken aikaa taas ennenkuin työt alkavat. Koulun loputtua tuntuu että arki on ollut yhtä  juoksemista ja panikointi ja kesän ensimäinen coni desucon, olikin yhtäkkiä oven takana. Vaikka vannon että äskön siihen oli vielä kuukausia aikaa. Mihin tämä aika oiken katoaa.

Mutta tässä postauksessa kerron varmaan sitten lyhyesti tuosta 6.6-8.6.14 viikonlopusta ja sen kaikista mukavista tapahtumista.

Tapahtumassa itse olin paikalla vain perjantaina ja sunnuntaina sillä hyvän ystäväni häät olivat kyseisenä lauantaina. Epäonnekseni  samaiselle viikonlopulle oli lievää tapahtumaruuhkaa.  Samana viikonloppuna päällekkäin oli nimittäin vielä erämessut ja zombirunkin desun ja häiden lisäksi.  Joskus ei vain käy onnen lahjat tasan ja on valittava kun ei 4 paikkaan voi revetä. Päätös oli helppo, matkamme määränpää Lahti, Desucon ja häät.

Alkuviikko meni kankaita ostellessa olin ottanut hommakseni toteuttaa toisen skinin Borderlands 2 Maya pukuuni. Pää: Alkaline Mistress Skin: pretty and pink.
Kävin ostamassa eurokankaasta kankaat maanataina ja toteutin bodysuitin ennätysvauhdissa alle kolmessa päivässä ja ompelutunteja ehkä 8.  Viimeksi käytin bodysuittiin useamman viikon mutta se olikin ensimäinen cossini ja opin kantapään kautta mitä virheitä ei toistamiseen kannata tehdä :)

PERJANTAI
COSSI ON VIHDOINKIN VALMIS !! Kamat kasaan, maya meikit naamaan, tukka kuntoon ja puku päälle ja kun mies tulee töistä niin ei muuta kuin nokka kohti lahtea. saavuimme joskus kuudenpaikkella lahteen ja löysimme parkkipaikankin iha sibbetalon vierestä. Lähimme kiertelemään ja tutustumaan tarjontaan ja eri ohjelmiin.

Pelihuoneesta bongasin Walter Whiten AKA HEISENBERGIN ja Jesse Pinkmanin
tähän väliin sopii hyvin 
PARAS REMIX MAAILMASSA


Emme käyneet katsomassa ainuttakaan paneelia tai keskustelua vaan sen sijaan  suuntasimme ulos raikkaaseen ilmaan ja auringonpaisteeseen ottamaan kuvia.

you should stay down!

Sää oli upea ja päätimme nauttia siitä vesijärven rannassa muutaman siiderin kera. 

What is this sweet liquid

Bongasimme jopa muutaman muun Borderlands cossaajan mikä oli taas iloinen yllätys :D

Greetings  My fellow vaulthunters 
Lilith the Siren, Gaige the Mechromancer, Maya the Siren

LAUANTAI

lauantai aamu oli tiukka ja heräsin joskus 9 aikaa vain huomatakseni että ei tämä aika näytä riittävän millään. Piti ajella toiselta puolelta lahtea toisellle puolelle ja laittaa morsiustyttöjen hiuksia ja keretä bussin kyytiin joka olisi meidät vievä juhlapaikkaan. Kaikki oli niin salaperäistä näiden tv häiden vuoksi ja päivän/illan ohjelmasta ei ollut mitään hajua. Aamupäivässä oli aika paljon odottelua kuvauksien sujuvuuden takia. ja odottelimme parituntia juhlapaikalla tietämättä mitään tulevasta ja suutakin alkoi jo kuivaamaan.
Eniten pelotti se etä jäisimme kuivinsuin siellä juhlapaikalla ja sehän ei käy päinsä. Viksuina viinaanpäin menevinä suomalaisina tajusimme ottaa omat jemma pullot mukaan, ja aamupäivä lähti iloisesti käyntiin eikä kameratkaan jännittänyt enään ollenkaan    : )
Minä ja muru ennen vihkitilaisuutta

Juhlat jatkuitvat myöhään yöhön asti livemusiikin ja viskibaarin merkeissä. Aivan mahtavaa seuraa musiikkia ja ihana pari. Tv häät oli aivan mahtava elämys mutta en itse ehkä menisi missään tv formaatissa naimisiin kuvaus aikataulujen ja kaikkien järjestelyiden vaikeuden vuoksi. Ei kyllä haittaa vaikka missasinkin desulauantain välistä tämä oli uusi kokemus, desuja tulee vielä mutta kuinka monta tälläistä kokemusta, ei varmaan kovinkaan monta. :)

 SUNNUNTAI 

Sunnuntai olikin vähän krapulaisempi päivä ja missasimme iha totaalisesti cosplaykisat koska edelliset bileet olivat jatkuneet kello 3een aamulla ja vihdoin nukkumaan päästyämme sitä halusi vain unta. Olin varautunut sunnuntaihin mukavalla helpolla trunks cossilla joka ei vaatinut valmisteluja lähes ollenkaan ja jossa oli mukava kävellä jopa krapulan pyörityksissä.
ilmeellä (derp) aurinko häikäsee.

kaikenkaikkiaaan oli mukava viikonloppu, porukkaa oli huomattavasti enemmän kuin frostissa ja olinkin huojentunut kun päättäjäisissä ilmoitettiin että ensivuodenkin frostin on tuleva olemaan K18 JEEE!

Minttukettu kuittaa ja kiittää tältä erää :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti