maanantai 5. toukokuuta 2014

Kiirettä! kiirettä! aika ei riitä.

Maaliskuun jälkeen kevät on mennyt ohi hujauksessa pääsiäiset vaput sun muut ovat vaatineet aikaa, rahaa ja matkusta ympäri suomea.
Tuntuu että en ole saannut lähes mitään valmiiksi cossipuolella ja se kaivertaa minua.  Cossi suunnitelmat muuttuvat koko aika ja minkään laista deadlineä ei ole näkyvissä joka saa vain laiskottelemaan ompelukoneen kanssa. 

Uuusi mutka matkaan tuli kun ystäväni osallistuu kahdet julkkikset yhdet häät ohjelmaan, ja häät aikaistuivat huomattavasti, ja tietysti ne sattuivat samalle viikonlopulle jona on Desucon ;_; 

Itkuhan tässä meinasi tulla liput joiden eteen nähtiin kyyneliä. (katoin ihan innoissani DBZ ja kello oli puoli 7 kun kaverini kysyi watsupissa että saitko liput ja pomppasin  kauhuissani sohvalta ylös ja säntäsin tietokoneelle ja desukauppaan ei myytäviä kohteita ;;_;; Nyyh en saanut voi V***u !!  puolentunnin päästä kaveri soittaa niin ette saanneet niitä lippuja- joo ei saatu- No hei mulla on kolme lippua varauksessa ja 1 maksettu tässä on teille liput- !!!JEEE!! ja näin kohtalo puuttui peliin ja sain liput) 

No vappuna sitten ahdistelin tilannetta että paska! Samana viikonloppuna molemmat. Mutta häät on lauantaina ja desu koko viikonlopun joten pitää vaan toivoa lievempää krapulatilaa sununtaille :)

Raha on myös tämän kiireen lisäksi ahdistelemassa minua kun tämän opiskelijan budjetti kuussa kankaisiin on joku 0-20€ riippuen kuusta, niin monen eri cossin kankaat tässä kesän aikana on aika vaikea toteuttaa. Mutta kyllä mä jotain keksin.

Koulun suunnalla aloittelemme opinnäytetyötä ja alan jo nyt hikoilemaan sen puolesta vaikka on vielä yli puolivuotta aikaa sen valmistukseen.
Hyvänä puolena tässä kiireessä on se että sain mahdollisia kesätöitä mikä oli positiivinen yllätys tähän arkeen.
Anteeksi vähäisiä päivityksiä, 
kamala morkkis jo tulllut, blogipiru painaa olkapäällä että mene ja kirjota  jotain.
Todellakin on ollut "vähän" kiireitä :) 

Tähän loppuun kai vielä kuuluu sanonta cosplay ilman tuskaa on teeskentelyä! oli se sitten henkistä ahdistusta tai neulan sormi auki viiltämistä ;)

Näihin äkkinäisiin tunnelmiin minttukettu kuittaa ja kiittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti