tiistai 6. toukokuuta 2014

DBZ Trunks Briefs Gender Bend CosplayTrunks Briefs 
teenage trunks in The history of Trunks

Olin alussa tekemässä csrosplaytä trunksista mutta tulin jossain vaiheessa siihen tulokseen että haluan jonkun hyvin casual asun. Teen trunks cossin on hyvin tavallinen ja vaatteet suoraan sieltä 90 luvun alusta, joten ajattelin että olisi hauskaa jos kokeilisin gender bendendausta ehkä se toisi vähän jotain mutkikkuutta asuun. En ole tälläistä aikaisemmin kokeillut joten ajattelin että antaa mennä, tästähän voi tulla hauskaa.

Leikkasin myös jokin kuukausi sitten hiukseni muistuttamaan trunksin hiuksia. olin hyvin kyllästynyt hiuiksiini. Ladies and gentlemen let me present you The Bowl cut !! 


Kävin ostamassa kankaat Teen trunks college asuun omaksi kauhukseni collegen hinta oli kova ja budjetti meni vähän yli (kuka olisi arvannnut).  Kangasta onneksi jäi yli puolet yli ja siitä saa tehtyä jotain muuta vaikka itsenäisyyspäiväksi mekko lippujemme väreissä ;)

Olen varsinainen häpeäpilkku kaikkien ompelijoiden joukossa koska etsin kaikenmaailman kiertoteitä, alikulkutunneleita ja aidanylityksiä kun tullaan ompeluun.
Onneksi youtube pelastaa ja kertoo helpoimmat tavat tehdä paitoja, housuja ja mekkoja ilman kaavoja, voiko olla parempaa! ei sillä että gollege asun tekeminen kovin vaikeaa olisi kai mutta kun rättikässässä viimeksi 3 luokalla ommelleena ja yhden cossin tehneenä nämä taidot eivät ole parhainta luokkaa joten kiertotie mulle heti nyt.

Käytin paidassa avukseni  H&M ostamaani croptoppia ja pitkähihaisen trikoopaitani hihoja. tein myös kaavat myöhempää käyttöävarten,Taitoin kankaan kahtia ja poikittain joten minulla oli 2/4stä reunasta kiininäisiä. näin ollen ei tarvinut kuin ommella sivut ja hihat kiinni.
hihat leikkasin kaksinkerroin olevasta kankaasta vanhan pitkähihasen mukaan vain vähän leveämmiksi.


kuvassa varmaan näkyy että ei ole ihan oikea pituus no tässä se "naisellisuus" sitten tulee esille vähän.

Housuihin ostin harmaata trikoota ja "putkitrikota"eli resoria taitoin housukankaan 4 kerroin joten omperlin vain sisäsaumat  ja keskis sauman housuihin. Laiska"ko"kö" 

 Kävin myös ostamassa mustan kangasvärin capsule corp. logoon. 
 paidan eteen kirjoitan Capsule Corp. ja selkään teen Capsule corpin logon. 


Ensi kerralla lisää sittten kankaanpainanta hommista.
Minttukettu kuittaa  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti