maanantai 14. huhtikuuta 2014

Edistystä takapakkien jälkeen

Viime kerralla avauduin tyhmyydestäni kangasnumeroiden suhteen, nyt olen vihdoinkin korjannut asian. onneksi homma meni puolet nopeammin kuin ensimmäisellä kerralla kun rutiini oli tuttu, toisaalta en olisi pistänyt pahakseni jos olisin jo ensimäisellä kerralla onnistunut.

Tässä nyt onnistuneet numerot vankilapaidan selkään


Myös ebaysta tilaamani peruukki tuli hyvissä ajoin. Toimitus kesti vain 2 viikkoa, olin kai onnekas.
Tämä on ensimmäinen peruukki jonka olen koskaan tilannut, laadusta en osaa kovasti sanoa hius oli pitkä ja kiiltävä ja aika harvalta se näytti (mitä voi odottaa 10€ hintaan) mutta ei se haittaa, aion sen kuitenkin leikellä ja demolisetttaa pahemman kerran.
Ebay peruukki 10€

Pandyn hiukset ovat pitkät, harmaat yhdellä ponnarilla takana kiinni olevat. Omasta mielestäni poninhännän muoto on hieman salamainen. Otsalla on myös oma mini salamansa. pientä otsatukkaa ja pulisonkia on myös  näkyvissä. Ei kai tässä muu auta kun ruveta töihin
Tälläinen tukka nyt pitäisi tehdä O_O

Ensin menin nettiin etsimään jonkin asteisia tutoriaaleja tälläisestä touhusta mutta aika kuivinsuin jäin. Ehdotuksina oli finnfoamin käyttö ja pahvista tehty salama ja sun muuta. Ensin ajattelin että laitan rautalankaa ja siitä muokkaan salaman ja siihen hiukset ympärille.
 Kumosin tämän ajatuksen kuitenkin hyvin nopeasti ja mieleeni tuli että kun nyt oli ostanut metrikaupalla solumuovia niin sitä voisin käyttää salaman muotoon. Ensin ajattelin liimaavani useamman toinen toistaan piennemmän salman viereikkäin jotta saisin pullistuvan muodon mutta sitten tajusin että voin ommella 2 palaa yhteen ja täyttää salamani pumpulilla. Kevyt ja hyvän muotoinen salama oli syntynyt.


Jätin salamani avonaisesta päästä pari senttiä ompelematta ja ompelin salaman peruukin takaraivoon. Sitten vain aloin liimaamaan hius suortuvia kuumaliimalla salamaa pitkin latvvaan asti, halusin jäljen olevan hieman suttuinen, kuten hätä ponnari.
 Leikkelin irtokarvoja pois ja silotukseksi päälle hiuslakkaa. 

Yön myöhäisten tuntien askartelut,  viimeistelyä vaille valmis ponnari

Ai kamala sitä karvan ja kuumaliiman määrää. En myöskään selvinnyt kuumaliima palovammoilta. Olen yllättävän tyytyväinen ensimmäiseen osaani peruukin kanssa nyt vielä leikkelyä, otsa salaman teko ja loppu viimeistely.

Näillä näkymin poltettu ja karvoitettu kettu kuittaa tyytyväisin mielin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti