maanantai 7. huhtikuuta 2014

DEAD LEAVES Pandy cossi

Yhtenä hyvin synkkänä ja tylsänä yönä, siinä aamu 2 ja 3 välillä netin syövereissä pyöriessäni tuli nuoruuden rakkauteni vastaan minua DEAD LEAVES! En tiedä oletko kuullut kyseistä elokuvasta se kertoo kahdesta henkilöstä retrosta jonka pään tilalla on retroTV ja pandystä jonka oikeassa silmässä on punainen luomi joka saa hänet näyttämään pandalta. Pandy ja Retro heräävät kaupungin rajamailta ilman muistia ja vaatteita ja päättävät lähteä kaupunkiin ja aiheuttavat rikosaallon jonka seurauksena he joutuvat pahamaineseen vankilaan kuun pinnalle.

Pandy ja Retro
Dead leaves on 55 minuuttia täyttä pärinää, elokuvassa on äksöniä, räiskintää, äksöniä ja mahtavuutta. Rakastuin ihan täysillä tähän elokuvaan kun löysin sen vuonna 2004 jostain anttilan osta kolme leffaa 10 eurolla tarjouslaarista.
Kotiin saavuttuani tungin leffan VHS/DVD soittimeeni ja valittuani kielen aivoni saivat samantein yliannostuksen värejä, mussiikkia, toimintaa ja pikakelausta. ei turhaan leffan kannessa lue että saattaa aiheuttaa kohtauksia kuten dragon ball Z abridgedin seizure procedure.
Tiiviin 55 minuutin jälkeen mietin hetken mielessäni että puolet taisi mennä ohi tänä intensiivisenä katselutuokionani ja laitoin plätyn uudestaan pyörimään, olen kieltämättä nähnyt leffan varmaan 30 kertaa ja juuri tuona synkkänä tylsänä yönä katsoin sen 32 kerran ja päätin että siinä on minulle täydellinen cossi kuumaksi kesäksi.

Haluasin kovasti askarella ja omella mutta kun budjetti on 16 euroa ei sillä pitkälle päästä. Joten
päätin valita 4 eri asusta vankipuvun. Asu sisältää paidan joka on sini valkoinen ja valkoiset alushousut.

Tilasin ebaysta harmaan peruukin alle 10€ ilmaisilla posteilla ja kävin ostamassa eurokankaasta valkoista ja sinistä puuvillakangasta ja 10cm pätkän neonkeltaista ulkoilukangasta paidan hihoihin ja helmaan, jotka yhteensä tekivät sen 16 euroa.

Puvun tekeminen tarkasti on aika haastavaa koska elokuva on niin nopea tempoinen että edes pausettamalla on vaikea ottaa yksityiskohdista selvää ja screen printtejäkään ei netissä kauheasti ole joten suurin aika pukuun on mennyt pausettamalla elokuvan katseluun.
Olen yrittänyt ottaa selvää mikä vankinumero pandyllä on selässä sillä se vilahtaa ehkä kolmeen otteeseen koko elokuvassa mutta lopulta sain pysäytettyä oikeaan aikaan ja sain numeron selville. Myös takin/paidan "napitus on hieman kyseenalainen. Kun takki on auki kulkee nappirivi on selvästi keskellä mutta kun takki on kiinni menee napit selvästi oikeassa reunassa, olen päättänyt tehdä napit oikeaan reunaan koska paita tulee olemaan kiinni. Pandyllä on myös takin edessä halkio mutta takaa en tiedä retrolla näkyy takanakin halkio en ole varma toteutanko sitä,
saa jäädä nähtäväksi.

paita on auki keskellä mutta "nappi" rivi menee oikeassa reunassa.

Laitan taas lisää päivityksiä kun pääsen kuvauksen makuun, nyt on tullut vähän sairastettua ja synttärijuhlat veivät kaiken ajan, kyllä vain tämä kettu on vuoden vanhempi eli onnea minulle jee :) Minttukettu kuittaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti