tiistai 11. helmikuuta 2014

Maya the siren Borderlands 2

Borderlands rajamaat.

Ihastuin samantein Borderlands pelisarjaan. Ostimme pelin pleikkarille poikaystäväni kanssa ja pelasimme sen kimpassa kovalla vauhdilla, innolla ja jäänityksellä läpi jääden nuolemaan näppejämme ja odottamaan seuraavaa osaa. Nyt on joku kyllä keksinyt hyvän idean pelille. Upeat hahmot, suuri maailma ja lots and lots of LOOT and GUN GUNS GUNS. Läppä lentää ja hahmo kehitystä ei voi pysäyttää suosittelen kaikille. Ihastuin jo ykkös osassa sireeni Lilithiin ,Rokkaava muija upealla skillillä sekä ainut nainen pelattavissa hamoissa joten ehkä myös sen takia GIRLPOWER. Aivan toista maata on Maya siinä vasta nainen minun makuuni.
Vaikka mielestäni Mayan phaselock skilli ei ole yhtä kätevä selviytymisen kannalta kuin Lilithin kyky muuttua näkymättömäksi ja juosta karkuun (kuten minä sen tein) joten opin tasitelemaan paikoillani enkä enään paennut vain ja ainoastaan mayan ansiosta. Myös Mayan skill tree koostuu upeista elemental skilleistä ja maya on tiimin oma Heavenly nurse.
Molemmat pelit olemme pelanneet kaksinpelinä poikaystäväni kanssa, Borderlands on täydellinen pelata kaksin, kolmin tai jopa nelin.

Joten siksi ehkä valitsin Mayan ja leikkasin tukkani samanlaiseksi cossiani varten puolivuotta etuajassa :D

Mayan vaatetus koostuu housuista joiden lahkeet on kumilenkeillä kiinni. jalassa hänellä on harmaa keltaiset lenkkarit.
ylävartalo koostuu harmaa musta keltaisesta poolokaulaisesta bodystä josta toinen hiha on poissa ja toisessa kädessä (ase käsi) on käsine
mayalla on siniset hiukset lempiväri on violetti ja silmät harmahtavat
Vyöllä on backbacki, kranaattimode, classmod ja shield
itse valitsin evolution shieldin ja heavenly nurse classmoden ja kranaattimoden rakentelen jostain.


Maya the siren Borderlands 2

Oletko itse pelannut borderlands pelisarjaa kenestä sinä pidit eniten ja aiotko(oletko jo) joskus itse cossata jotain borderlandsistä 
.Minttukettu kuittaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti