tiistai 11. helmikuuta 2014

Ensimmäinen conini ja cossini

Ostin liput desucon Frostbiteen heti kun ne ilmestyivät ja suunnitelmana oli että puku olisi valmis hyvissä ajoin, no näinhän se aina menee että jotain jota olet suunnitellut pitkään niin jostain kumman syystä se lykkääntyy aina sinne viimeselle viikolle asti.Tämänkään puvun kohdalla ei tullut poikkeuksia ja tekosyitä riitti jaettavaksi vaikka naapureille.

Cossi hahmokseni valitsin Borderlands pelisarjasta tutuksi tulleen 2 osan sireenin Mayan. Aloitin uurastukseni hiljaisella ja tasaisella vauhdilla jo tammikuussa. Hankin kankaat ja muut vermeet eurokankaasta ja aloitin ensimmäisen projektini Kuumaliimahelvetin. Ja sitä se oli, hevettiä mitä oikein ajattelin että voisin saada kestävän ja hyvän näköisen puvun pelkällä kumaliimalla :"D onneksi aikaa oli riitäviin vielä tässä vaiheessa ja lopulta tulin järkiini. 
Kuukausi sitten purin hirvitykseni ja hautasin ajatuksen kuumaliimasta ja aloin kattelemaan halpaa ja hyvää ompelukonetta. ikioma ompelukone WAU, alle satanen ja riittävästi toiminto. Siksakki ja suora kun löytyy olen tyytyväinen. Kattelin läpi torit ja huuto.netit mutta onneni löytyikin lähempää kuin odotin ja vielä käyttämättömänä Prismasta 60 € singerin unelma. Toimituskulut kuului hinta ja toimitus 2-4 päivässä. Mahtavaa tämä sopii budjettiin ja aikatauluun täydellisesti. 

Eikun tilaus menemään ja odottelemaan postia samalla voisi kokeilla maya koemeikkiä.

Maya koemeikki #1 ja nolo vessaselfie :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti