tiistai 18. helmikuuta 2014

Desucon frostbite 2014

DAY ZERO

Siis hui kamala tätä jännityksen määrää.  Viime yönä en saannut nukuttua, pyörin sängyssä sydän pamppaillen vain aamulla herätäkseni siihen että en uskalla kömpiä täältä sängyn sopukoista pois. Tänään se ei johdu siitä että sängyn ulkopuolella olisi kylmä ja kolkko maailma vaan siitä että olen syväjäätynyt jännityksestä. Näissä tunnelmissä heräsin perjantai aamuna, ensimmäinen conini oli vain tuntien päässä.

Onnekseni desua edeltävä viikko oli vapaa koulusta ja töistä joten olin saannut rauhassa vimeistellä asuani, mutta sekään ei ollut tarpeeksi joidenkin proppien kohdalla. Softplastista valmistamani shieldi ei ollut kovettunut kuten aikaisemmissa projekteissa ja se oli paljon enemän paperimainen. epäilen tämän johtuvan siitä että softplasti oli saattanut kärsiä lieviä kosteusvaurioita keittiön kaapissa. Näistä vammoista johtuen epoksiliimaremminit irtosivat shieldin takaosasta ja jouduin vahvistamaan virityksiä rautalangalla ja superliimalla. Lopputulos oli toimiva ja lähes näkymätön. Pääasia että shieldi pysyi paikoillaa koko viikonlopun.
Onnekseni vastoinkäymiset loppuivat shieldiin ja puku oli valmis pakattavaksi ja suunta kohti lahtea.

Tässä näkyy vähän class modeakin.
Kuva@Sampo Henttonen
Maya-minä

Lahessa yövyimme äitilläni, sillä olenhan lahen tyttö alunperin. Päätin pitää maya pukuani koko viikonlopun ajattelematta suuremmin sen tuomaa työtä. kun laittaa kolmatta päivää putkeen raskasta meikkiä ja maalia naamaan ja käteen (kun en paljoa normaalisti meikkaa) niin itelläni ainakin alkoi posket jo punottaa ilman sitä poskipunaa.

Perjantai meni pyöriessä ympäriinsä ihmetellen kavereiden kanssa ja tutustuen paikkoihin ja kuvattavana ollessa. perjantaina ei ihan hirveästi ollut äksöniä varsinkaan kun myyntikojuja ei ollut vielä ja paikat oli uusia joten ei tiennyt puolistakaan paikoista että missä ne ovat. ensimäisen illan jälkeen jäi kuitenkin hyvä fiilis ilmapiiristä ja ihmisistä.

SATURDAY
Lauantaina alkoi huonosti nukutun yön jälkeen kuitenkin hyvin pirteästi meikkasin jo vähän tottuneemmin Mayan meikin ja tukkakin oli valmiiksi lähes suora. conialueelle saavuimme joskus lähemmäs kahtatoista ja siellä oli täysi tohina päällä. Nyt näkyi paljon enemmän cosseja liikenteessä ja vipinää oli myös myyntialueella. Myyntialueelta mukaani lähti uusi ompelukaveri ja taidekujalla ihastuin monien taidokkaiden ihmisten upeasti tekemiin koruihin piirrustuksiin ja maalauksiin.
ompelukaveri EWOKSRULES
Lauantaina otimme paljon yhteiskuvia muunmuassa borderlands Zeron ja Mad Moxin kanssa. kävimme myös ottamamassa ulkokuvia onnekseni suomen talvi oli anteeskiantava ja pakkasta oli vain yksi aste.
Mad Moxxi and Maya
Kuva@Sampo Henttonen
Maya-minä

Zero And Maya
Zero: Urho Heinonen
Kuva@Sampo Henttonen
Maya-minä
me as Maya
Kuva@Sampo Henttonen
Maya-minä

Lauantaille osui kaikista eniten odottamani cosplay show.

Nordic cosplay championship ehdokkaat
Kuva@Sampo Henttonen

Kisajaat olivat ihania, esitykset oli koottu taidokkaasti ja puvut olivat upeita, katsoin esityksiä aivan haltioissani, myös juontaja oli aivan mahtava. huumoria riitti koko shown ajan. Ehkä ensiconissa lähden itse kilpailemaan.
Hallcosplay ehdokkaat
Kuva@Sampo Henttonen

Lauantai päättyi iltabileisiin jotka olimme terästäneet siiderin ja kaljan voimin.( Vaikkakin sibbetalon baarissa oli aivan liian suolaiset hinnat.)


 Fiilis oli katossa! Upeita esiintyjiä, musiikkia, tanssia ja vilkkuvia valoja. Maya Likes. 


SUNDAY

Sunnuntaina meikki meni rutiinilla vaikka sen pienestä krapulasta kärsien teinkin. Aikaa sibbetalolla tuli vietettya perinteisesti kuvia otellen, myyntikojuilla pyörien ja tietenkin kävimme katsomassa luennon Nörtille naista. Tätä suosittelen kaikille jos vielä tulee mahdollisuus sitä mennä katsomaan tai löytää sen jostain internetin syövereistä. Desucon loppui päättäjäisiin ja kuten kaikki hyvä, niin myös tuntui desuconkin loppuvan liian aikasin.

Desusta jäi mahtava fiilis!!  ja intoni cosplayhin kasvoi entisestään. 

Nyt vain uutta pukua suunnittelemaan/tekemään ja nokka kohti uusia coneja.

Kiitos Desu 

Tässä lisää fiiliksiä viikonlopulta videon muodossa. Kuvaajana tietysti Degre

Kiitos kaikki upeat ihmiset ja tavataan taas !Ei kommentteja:

Lähetä kommentti