torstai 13. helmikuuta 2014

Borderlands class mod

Borderlands Class mod

Tämän class moden valinta oli helppoa Heavenly nurse Class Mod on yksi Mayan tunnistettavimmista classmodeista ja sitä tapaa useimmiten cossaajien yllä. 

Itselleni tämä valinta oli helppo koska itse pelissäkin olen joukkueen heavenly nurse ja pidän huolta joukkuekavereista.

Kävin ostamassa musta kantisen kirjan fida lähetystorilta 2 eurolla. Mittasin viivottimella reunojen ja ristin etäisyyden ja paksuuden ja piirsin harpilla ympyrän.  Maalasin ensin ristin keskelle valkoisella. Sitten maalasin vaalean sinisen osuuden sekoittamalla valkoista ja sinistä akryylimaalia, jouduin maalaamaan varmaan 3 kerrosta kunnes olin tyytyväinen pintaan. 


Reunoille Käytin valkoista ja punaista 1/3 suhteessa. Maalasin reunat kahteen kertaan. Kulmiin leikkasin ruskeasta softiksesta sopivat palat, jotka maalasin hopealla koottava maalilla. maalin kuivuttua liimasin kontakti liimalla  softiksen palat kulmiin ja sisälle liimasin kirjanmerkin. sitten vielä  leikkasin reppu olkain remmistä n.5cm  palasen kirjan "lukoksi" jonka liimasin kontaktiliimalla kiinni kirjan kansiin. Takakantta en maalannut ollenkaan se pysyy kuitenkin toivottavasti piilossa.


Viimeiseksi porasin remmit takakanteen jotta saan tämän kaunokaisen roikkumaan tarvikevyölleni. 
takakannen remmit


ja tein vanhennukset ja sota arvet kanteen. ja tässä viimeistelty tuote valmiina lähtemään loottaamaan

Kuinka teidän cossinne etenevät joko on peruukki kammattu ja  puku hengarissa.? :)

Minttukettu kuittaaEi kommentteja:

Lähetä kommentti